Това кога става? Извън града при -10 примерно как е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат?
Collapse
X
-
Здравейте колеги. Моят термостат е също за смяна, но се чудя каква марка да взема предложете добър ... и на колко трябва да отваря. Преди малко проверих в един магазин искараха ми Вернет 2 модела единия на 83 градуса 65лв. другя на 88градуса 50лв. ... Май ми се иска да си взема БЕХРex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение100 при градско извън не съм я гледалКато я тествам ще пиша
Comment
-
Момчета при мен всичко е ясно!.Днес кам 16.30 беше кам 9-10 градуса(Пловдив) я запалих и след 15 мин на място стрелката едвам отиде до 50 градуса.СМЯНА ще има,но имам няколко въпроса:
1.Вярно ли е,че трябва да сменя антифриза(така каза майстора)+работа 30лв...
2.Предлагат ми термос за 90-94лв(Александър Ауто-Пловдив) нещо такова,товарят ли ме много или цената е добра...
3.Как мога да го проверя преди да го сложа..
4.Препоръчайте ми най-добрия термос за ГТВ 2.0 тс. защото на магазинерки и майстори не ми се иска да вярвам много....
Comment
-
Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщениеИ още нещо.Как да разбера кой ми е мотора 32310 или 16201?Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщениеИ още нещо.Как да разбера кой ми е мотора 32310 или 16201?
Или виж в епер.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеИли виж в епер.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Взимай термостат и сменяй антифриза! Парите за труда са там някъде 20 30лвНе знам какъв термостат ти предлагат на теб, но аз за моята кола взех BEHR и съм доволен
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Ето един колега, който продава нов термостат на съвсем прилична цена:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30345
Comment
Comment